Logigamma.hu Logigamma.hu Logigamma.hu

Logigamma Sped Kft. gépjárműparkja

Fuvarozáshoz használt gépjárműparkunk

Szllítmányozáshoz és fuvarozáshoz használt gépjárműparkunk

Vállalatunk, a LogiGamma Sped Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex minőségi szolgáltatások nyújtására, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre.

Új tehergépjárműveink beszerzése során a biztonság mellett környezettudatossági szempontokat is mérlegelünk, EURO 6 motorral felszerelt vontatóink átlagéletkora kevesebb mint 2 év.. Az optimális üzemeltetés érdekében flottamenedzsment rendszert alkalmazunk, ennek köszönhetően mindig friss információkkal szolgálhatunk a szállítmány aktuális helyzetéről.


Járműpark bővítés

Az idei évben tehergépjármű flottánkat tovább bővítettük MAN nyerges vontató, illetve Schwarzmüller félpótkocsival. Az új vontatók adaptív sebességtartó automatikával, frontális ütközésre figyelmeztető rendszerrel, automatikusan vészfékező rendszerrel, sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel és a domborzathoz GPS-adatok alapján előrelátóan igazodó sebességtartó automatikával szereltek fel. A gépkocsivezetőink vezetési stílusát folyamatosan elemezzük és oktatjuk a megfelelő járműkezelést. Így az új tehergépjárművek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy még hatékonyabbá és biztonságosabbá, környezetbarátabbá váljon vállalatunk fuvarozási tevékenysége.


A megbízó igényei a legfontosabbak

Szintén a megbízói igényeket szem előtt tartva, félpótkocsi flottánk kizárólag könnyített járművekből áll. A könnyűépítésű Schwarzmüller félpótkocsiknak köszönhetően nem csak az üzemanyag felhasználás lesz kevesebb, hanem az elszállított áru mennyisége is megnőhet.

Elsődleges az áru biztonsága

Az áru biztonsága elsődleges

Nagy hangsúlyt fektetünk az áru biztonságára ezért pótkocsiaink a legkorszerűbb rögzítési technológiával rendelkeznek. Mindkét oldalon külön-külön előre-hátra elhúzható, XL kód szerinti rakománybiztos függönyponyva, vízszintes és függőleges erősítésekkel, közvetlen a ponyvára felszerelt rögzítő kampókkal, valamint elöl és hátul függőleges rúdzárral, tehát a felépítmény mind a négy saroknál nyitható, hátul racsnis rögzítéssel. Furatos keretszegély ca. 100 mm lyuktávolsággal, 40/25 mm-es oválfuratokkal a DIN EN 12640 szabvány szerint és 23 pár süllyesztett 2,5 t lekötőgyűrűvel és 500 daN-os spaniferekkel tudjuk biztosítani az áru biztonságát. Járműszerelvényeink kivétel nélkül 32 Euro-raklap tárolására alkalmas zárt raklaptartóval rendelkeznek.